Чужий в будинку: Які кімнатні рослини можна приймати в дар, а які – ні

Є правила прийому таких подарунків

Кімнатні рослини – це не просто прикраса. Вони мають певну енергетику і часто прив’язуються до місця, де перебували раніше. Тому деякі квіти можна дарувати і приймати в подарунок, а інші краще не варто.

Прикмети про кімнатні квіти

Краще позбутися рослини, яка вже почала марніти і в’янути. У ваш будинок вони можуть принести погану енергетику.

Хорошим оберегом оселі буде квітка, яка виросла з вкраденого паростка. Вона буде захищати оселю від негативу.

Можна брати чужі квіти, якщо це подарунок. Ви повинні знати цю людину і довіряти, бо з квітами передаються прокляття. Якщо вам дарує квітку добра людина, постарайтеся прийняти цей подарунок. Квітка обов’язково повинна бути в горщику.

Також згідно з прикметами не варто приймати в подарунок квітку у понеділок. У цей день з рослиною можуть передавати страхи і негативні думки. Найкраще приймати такий подарунок або робити його на вихідних.

Не варто приймати в подарунок і брати чужі кімнатні квіти, які вже не молоді. Ще не бажано приймати в подарунок квітку, якщо ви хворієте.

Головна умова, щоб не перебрати на себе негатив від подарованої рослини – відкупитися. Потрібно дати щось у відповідь – пару монет або якийсь подарунок.

Які квіти можна брати, а які ні

  • Фіалка

Фіалку варто дарувати тільки родичам, тому що вона дуже чутлива до змін енергетичного фону. Ще краще буде, якщо її подарувати тому, хто живе з вами в одному будинку або квартирі. Ця квітка діє як щасливий сімейний талісман, тому стороннім людям краще дарувати фіалку тільки в тому випадку, коли вона тільки що була куплена в магазині.

  • Орхідея

Ця рослина приносить в будинок благополуччя, любов, пристрасть. Це найсильніший талісман і джерело щастя, тому його дарувати краще з великою любов’ю і повагою. Дуже добре дарувати орхідею молодій дамі, бо ця квітка сприяє підвищенню самооцінки і впевненості в собі.

  • Троянди

А от вазони троянд краще не дарувати. Троянда наповнюється енергією попереднього місця і тому в новій оселі часто може зачахнути і померти.

Решту квітів можна дарувати і приймати в дар спокійно, але краще завжди відкуповуватися і не приймати рослини від малознайомих або негативних людей.

Джерело: tobiporada

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень