Чому рівненські маршрутки з'їжджають з маршрутів раніше належного?

Люди скаржаться

У рівненських маршруток не вистачає водіїв. Через це громадський транспорт з’їжджає з маршрутів раніше належного.

Про це розповів заступник директора підприємства «Рівнетранспорт» Микола Яцик під час звітування перед депутатами за останні 9 місяців роботи.

Сама установа займається пасажирообліком, встановленням руху транспорту на дорогах і підпорядковується управлінню транспорту та зв’язку. Микола Яцик говорить, що нестача водіїв на 30 міських маршрутах – одна з найгостріших проблем установи:

Виникла дуже велика проблема з водіями. З 320 автобусів на лінію виїжджає  приблизно 280. Причина в тому, що багато водіїв поїхали працювати за кордон.

Тому дуже  багато скарг, що повинно працювати по два водії на кожному автобусі, але працює по одному водію. Скарги надходять й через те, що з’їжджають автобуси з лінії. Ну але ж не може людина працювати з 6-ої до 23-ої, й так кожен день. 

Ще однією проблемою громадського транспорту в Рівному є нерентабельні маршрути, каже Микола Яцик. Йдеться про ті, які не приносять перевізникам достатнього прибутку. Це зокрема 43, 44, 42, 33 і т. д.

Через поганий пасажиропотік перевізники відмовляються працювати на цих маршрутах, а таких у нашому місті – третина. Цього тижня «Рівнетранспорт» проведе перевірку таких маршрутів і визначить, чи продовжить там їздити громадський транспорт.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень