Чому в сучасних парфумах стільки мускусу, або Аромати, які подобаються всім чоловікам

Можете переконатися на власному досвіді

Чоловіки буквально божеволіють від мускусу. Саме тому ці ноти настільки популярні в сучасних парфумах.

Мускус можна назвати базовою нотою, що гарантує стійкість та неповторне звучання композиції. Без нього аромат звучатиме не настільки цілісно, він ніби знебарвлюється без нього.

При цьому мускус різноманітний: у ньому є і тілесний акорд, і відлуння прянощів, спецій, солодощів, і аромат пудри. Мускус — м'який, ніжний, шовковистий, трохи тваринний точно збуджує фантазію.

Натуральний мускус - секрет залоз самців оленів кабарги, але зараз у парфумах набагато частіше зустрічається синтетичний аналог. Вони стабільніші, краще тримаються на шкірі та не викликають алергію.

А ще це шкіряні аромати. Звучить неочікувано, і вони справді подобаються чоловікам.

Річ у тому, що ця примхлива, трохи агресивна, домінантна нота ідеальна для побачень. Найчастіше димно-пряна шкіряна нота у парфумерії звучить не соло, а поряд із трубковим тютюном, ладаном, пачулі, чорним чаєм – тобто це парфуми для зухвалого настрою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень