Омолодження на 10 років без операцій: аромати, які змінюють сприйняття віку

Парфуми з такими нотами роблять вас молодшими

Цитруси

Аромати лимона, апельсина, грейпфрута, лайма, неролі та мандарину випромінюють свіжість і молодість. Ці акорди у парфумах додають бадьорості, заряджають енергією. Найкраще, аби з цитрусами у базі були деревні або зелені ноти, ваніль чи світлий мускус.

Наприклад, Acqua Colonia Lemon & Ginger від 4711 чудово підійде тим, хто любить запах лимона. Аромат цікаво розкривається наче свіжої постільної білизни, це дарує відчуття кристальної чистоти.

Фрукти та ягоди

Соковиті аромати груші, яблука, ананасу, малини чи смородини асоціюються з літом, молодістю та щастям. Ці запахи досить часто використовують у парфумерії, тож ви певно знайдете свій.

Boss Orange від Hugo Boss може порадувати яскравим запахом червоного яблука. Соковиті ноти миттєво омолодять вас і привернуть увагу.

Солодощі

Запахи ласощів асоціюються з дитинством, так що їх омолоджувальна дія не дивує. Звертайте увагу на аромати карамелі, паленого цукру, ванілі чи солодких стиглих фруктів.

Mango Skin від Vilhelm Parfumerie радує нотами стиглого манго, до якого додали меду. Легкий аромат підіймає настрій та справляє незабутнє враження. Щоправда, це дуже недешеве задоволення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень