Парфуми до тисячі гривень за флакон з ароматом розкошів

Окремі з них мають преміальну стійкість

Не все золото, що блищить. Хороші, стійкі парфуми з приємним ароматом можна придбати й не за всі гроші. При цьому задоволення від них ви отримаєте не менше ніж від дуже дорогих ароматів.

Ellen Tracy

Дуже м'який, жіночний аромат. Чудово підійде тим, хто любить деревно-східні композиції. Особливо яскраво у піраміді ароматів виділяються ноти троянди, білих квітів та деревини. (близько 700 грн на інтернет майданчиках).

Lalique Le Parfum

Оригінальний аромат, в основі ноти жасмину, бергамоту та індійського лавра. Завдяки такому поєднанню вдається створити контраст запахів (близько 1200 грн на інтернет майданчиках).

Chopard Casmir

Його вважають особливо чуттєвим ароматом. Розкриваються соковитими нотами свіжих фруктів, завдяки чому дається створити легкий ефект зухвалості та впевненості у собі. (600-800 грн на інтернет майданчиках).

Armaf Club de Nuit Intense Woman

Недорогий, але розкішний запах, з доволі важким звучанням. У повітрі аромат переливається пряними теплими акордами, а по собі залишає амброво-деревний шлейф із нотами ванілі. (800- 1000 грн на інтернет майданчиках).

Lattafa Raghba

Це точно запах, який підійде шанувальницям східних ароматів. Залишає приємний післясмак солодкої вишні (від 550 грн на інтернет майданчиках).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень