Вбивча стійкість: п’ять кращих ароматів для чоловіків

Деякі з них можуть триматися і тиждень

Orto Parisi Viride

Стриманий дизайн парфумів відмінно поєднується з деревно-зеленим ароматом. Парфуми мають щільний і насичений аромат, тому не потрібно зловживати. Це унісекс-парфум, то ж можна вважати, що не подарунок, а інвестиція! Легкі лаванда і жасмин відмінно поєднуються з «брутальним» тютюном та кедром.

Bvlgari Man Wood Essence

Незвичайний аромат встановлює своєрідний зв'язок із природою. Все завдяки деревним нотам в основі - зокрема ветіверу, кедру і кипарису. Вони відмінно поєднуються з бензоїновими акцентами та свіжими акордами коріандру та цитрусу.

Tiziana Terenzi Kirke

Це для поціновувачів нішевої парфумерії. Унісекс-парфум радує яскравим поєднанням персика, малини, чорної смородини, груші та піску. Ідеальний варіант для тих, хто полюбляє експерименти.

Creed Silver Mountain Water

Морозний аромат об’єднує свіжість та стійкість. Універсальний парфум поєднує ноти бергамота та мандарину, які добре звучать на тлі зеленого чаю, мускусу, сандалу та петітгрейну.

Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream

Східний аромат притягує пряними та теплими акордами ананаса, імбиру та кориці. Мускатний горіх у поєднанні з запахами шкіри та кедра відмінно зігріває в холодну пору року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень