Чому українським жінкам не подобається шопінг в Японії

Якщо йдеться про одяг і взуття

Це не новина, що Японія робить дуже якісні товари. Більшість речей будь-якого японського бренду вирізняється хорошою якістю.  Втім, більшість українок у торгових центрах відчувають суцільне розчарування.

Річ у тім, що в японських магазинах продають переважно одяг одного розміру.

 

Там немає звичних нам європейських розмірів 36, 38, 40… або позначень S, M і L. Натомість на бирках єдиний напис - free size.

Тож якщо у вас фігура тендітної дівчини, то підібрати вбрання можна легко. Натомість дівчатам з формами й високого зросту шукати там нічого. Для японців це одяг дуже великих розмірів, і продається він тільки в спеціалізованих магазинах.

Те саме стосується й взуття. Знайти туфлі чи черевики на широку ногу, розміру більше за 38-39 у звичайних торгових центрах майже неможливо. Чимало жінок з більшим розміром ноги купують просто чоловіче взуття або замовляють його онлайн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень