Чому не варто займатися шопінгом у п'ятницю: Прикмети

Треба витрачати гроші у правильні дні

Попри відому «чорну п’ятницю», витрачати гроші цього дня не варто. Це особливий день тижня і, щоб не залучити у своє життя невдачі, фінансову нестабільність, проблеми з коханою, краще утриматись від фінансових операцій.

Особлива п’ятниця

П'ятницею керує Богиня Кохання і пристрасті — Венера. Попри це, кінець тижня — один з найнебезпечніших у кожному місяці. Саме у п'ятницю Бог вигнав Адама і Єву з раю, а Каїн скоїв вбивство рідного брата Авеля.

Усі плани на майбутнє радять здійснювати в інший день тижня. 

Слова-обереги, якщо все ж довелося витрачати гроші у п’ятницю

Люди вірили, що витрачати гроші у п’ятницю не можна, інакше життя буде бідним. Якщо ж сподобалася якась річ у магазині, варто сказати такі слова:

«Купую, біди не приймаю, удачу закликаю».

Сприятливий день покупок

Езотерики радять займатися шопінгом у вівторок. Цей день притягує багатство і достаток у родину. Тобто, куплена річ буде вдалою і навіть зможе допомогти залучити нові гроші.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень