До чого свербить голова: тлумачення прикмети в будні і у вихідні дні

Про що попереджає свербіння голови

У народі є велика кількість прикмет про частини тіла людини. Свербіння у вухах передвіщає зміну погоди, а позіхання у вівторок говорить про швидку зустріч з родичами або близькими людьми. Є й пояснення, чому свербить голова.

Прикмети про свербіж голови

  • Голова свербить зранку – задумане не вдасться реалізувати. Перш ніж приймати важливе рішення, обміркуйте його кілька разів, щоб не шкодувати про це в найближчому майбутньому.
  • Голова свербить в четвер зранку — це хороший знак. Ви на правильному шляху і вас чекають приємні зміни.
  • Голова свербить зранку у неділю — ви знайдете вирішення питанню, яке вас довго хвилювало. У цей день слід прислухатися до своєї інтуїції.
  • Якщо голова свербить перед сном – хтось вас згадує.
  • Свербіж голови в четвер ввечері, то у п'ятницю маєте бути обачні, бо можлива зустріч з недоброзичливцем.
  • Якщо у вас свербить голова перед важливою подією, то це означає, що вам потрібно заспокоїтися, ви все робите правильно.
  • Якщо ж голова свербить у суботу, це означає, що на вас чекають не дуже приємні зміни, під які доведеться підлаштовуватися.

Важливо

Прикмети прикметами, але свербіння голови — це симптом, який може свідчити про різні захворювання, тому не зайвим буде відвідати лікаря.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень