Чому на Рівненщині - 0 вакцинованих за неділю

Пояснили в департаменті

У неділю Рівненщина відзначилася темпами вакцинації від «Ковід-19». В області не зробили жодного щеплення, на відміну від інших регіонів.

Усе через логістичні помилки, говорить начальник обласного департаменту охорони здоров’я Рівненщини Олег Вівсянник:

У нас виникли деякі проблеми з логістикою та доставкою вакцини із центральних органів виконавчої влади. У п’ятницю ми отримали необхідну кількість доз вакцин і почата процедура розподілу.

 

Однак суб’єкти, які здійснюють вакцинацію не змогли вчасно забрати на пункти щеплення вакцину і виникла логістична проблема.

З тої ж причини, у суботу виник казус в пункті щеплення, що в міській поліклініці у Рівному на Драгоманова. О 10 ранку утворилася черга на вакцинацію з десятків людей.

Пізніше привезли вакцину «Коронавак», яка підходила не усім. Нині людей проконсультували телефоном й вони чекають на вакцинацію. Додамо, що на Рівненщині нині є майже 5 тисяч доз вакцини «Коронавак». Крім того, очікуються поставки сироватки на початку червня.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень