Чому, коли тяжко, треба робити манікюр і вчасно мити голову?

Навіть лікарі знають: коли пацієнт стежить за своїм виглядом – це гарна ознака

Може настати поганий час у житті. Наприклад, людина втратила роботу. Або опинилася в замкнутому просторі, звідки не може вийти з власної волі. Або ослабла і захворіла — будь-що може статися…

Що нам робити?

Як зберегти себе та свої сили і зменшити втрату енергії?..

От навіщо лорд Мортімер у страшній камері Тауера щоранку голився? Вода в балії покривалася скоринкою льоду — так було холодно. І замість бритви був звичайний ножик, який в’язню можна було мати.

То ж було сотні років тому! Але лорд розбивав лід і голився ножем, без мила. Це було дуже боляче і неприємно, а він голився. Хоча, окрім тюремника, ніхто його не бачив. Та й дзеркала у нього не було…

А голився він, щоб не опуститись і зберегти сили. Зовнішній вигляд дозволяє нам зберегти самоповагу та самооцінку, а від них залежить наш ресурс боротьби і терпіння.

 

Успіх, здоров’я, сили прийдуть до тих, хто охайний і доглянутий, нехай і за допомогою найпростіших засобів.

І блокаду краще переживали ті, хто намагався не опуститися, хто стежив як міг за своєю гігієною та зовнішністю.

Першими в обложеному місті відкрилися лазні та перукарні, щойно стало трохи легше. І люди вирушили туди – ще зовсім слабкі та голодні. Не лише через гігієну – зовнішність стала знову важливою. Для виживання та порятунку.

Немає коштів на дорогі салони та процедури? Доведеться самим шукати вихід. Енергію забирають неохайні нігті, немите волосся, неприємний запах і брудний одяг…

Якщо неможливо «навести красу», як раніше, це не страшно і не небезпечно. Небезпечні руїни краси, мерзота запустіння, коли людина не використовує тих засобів, які ще доступні.

Лорд Мортімер не вимагав поїздки до барбершопа, він користувався тим, що мав. Але користувався завзято та регулярно. А потім почав правити країною. Як багато сильних духом людей, які в ув’язненні не нехтували своєю зовнішністю.

І лікарі знають: коли пацієнт стежить за зовнішністю – це гарна ознака. Швидше за все, він видужає навіть від тяжкої хвороби.

Турбота про зовнішність – прояв енергії життя. Значить, її достатньо!

Треба самостійно покращувати зовнішність у скрутний час. Не носити брудні та рвані речі вдома чи в лікарні — вони викликають бідність і хворобу. Треба зачісуватися самостійно, регулярно мити голову. У волоссі сила. Чисте та причесане волосся — наш захист.

Нігті – стародавній символ захисту. І символ здоров’я. Треба полікувати та зміцнити нігті, дати їм відпочити. У важкий період краще робити скромний та охайний манікюр. Ось чому: довгі яскраві нігті символізують готовність до нападу, виклик долі. Не найкращий період для битви. Особливо, якщо ви поки що вдома, серед своїх, або проходите лікування.

Жінкам бажано користуватися косметикою. Це ж і є наш маленький світ, наш особистий, інтимний засіб гармонізації. І тонкий аромат дуже корисний, майже невідчутний, таємний. Це теж захист і дар добрим духам, фіміам.

Свій вигляд треба підтримувати у скрутний час усіма доступними способами. Це надасть зусиль і підвищить захист.

 

І ви правильно мислитимете. Думки теж упорядкують, прийдуть вірні рішення. Нерви заспокояться. Тривога знизиться… Багато позитивних змін приверне скромна і завзята турбота про зовнішність.

Не відразу. Але через 2 тижні ви можете відчути, що все стає кращим. Контроль повертається до вас. І краса вас не покине, ображена зневагою. Навпаки, ви можете розцвісти

Автор – Ганна Кір’янова

Джерело: Затишок

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень