Чоловікові пришили відрізану циркуляркою частину руки

Оперували у Львові

39-річного мешканця Бродівського району на Львівщині «швидка» привезла до 8-ї міської клінічної лікарні 1 грудня  з травмою правої руки – чоловікові циркулярною пилою відрізало половину кисті. Хірургам вдалося повністю відновити функціонування руки, - повідомляє ЗАХІД.НЕТ.

За словами пацієнта, він допомагав різати дрова циркулярною пилою. На мить втратив пильність - і кисть правої руки потрапила під пилу. Чотири пальці ледь трималися на залишках шкіри. Пила перерізала кістки, судини, нерви, сухожилля.

Травмованого чоловіка з села швидко доставили до Бродівської центральної районної лікарні. Місцеві хірурги зупинили кровотечу, кількома швами зафіксували відрізані пальці, обклали руку льодом - і «швидка» повезла його до Львова, де його відразу взяли в операційну. Операція тривала майже п’ять годин.

Від моменту травми до початку операції минуло 5 годин 30 хвилин. Це той час, який дозволив хірургам врятувати руку. Вони склали і зафіксували кістки, під мікроскопом ушили кровеносні судини, нерви, сухожилля.

Операція пройшла успішно, пришита рука дієздатна, пальці функціонують. Чоловік провів у лікарні 22 дні. Попереду ще тривалий період реабілітації, але лікарі упевнені, що руку чоловікові врятовано.

Днями пацієнта виписали додому.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень