Краще, ніж у Європі: у Рівному відкрили новітній медичний ортопедичний центр (ФОТО)

Тут працюють лікарі із європейський досвідом

Інноваційний медичний центр «РівнеМед» надає послуги у сфері травматології та ортопедії.

Унікальність клініки полягає у тому, що тут забезпечують повний цикл лікування пацієнтів – від діагностики до реабілітації.

Досвідчені лікарі, новітні операційні зали, найсучасніше медичне обладнання, комфортний хірургічний та терапевтичний стаціонар – усе це пропонують пацієнтам не лише Рівного, а й усієї України у медцентрі «РівнеМед». 

Лікарі із європейський досвідом

Директор нового медичного центру, ортопед-травматолог із більш як 15-річним досвідом роботи Роман Остапенко розповідає, що саме прагнення надавати людям якісні медичні послуги європейського рівня й стало причиною відкриття «РівнеМед».

- Ми часто буваємо закордоном і знаємо про високий рівень розвитку європейської медицини.

Але рівняни, та й українці загалом, повинні отримувати якісні медичні послуги й тут, в Україні. Переконаний, що «РівнеМед» стане одним із таких центрів, де пацієнт зможе отримати повний спектр якісних медичних послуг, — наголошує Роман Остапенко.

– Адже тут працює професійна команда досвідчених лікарів, які надають спеціалізовану медичну допомогу на рівні кращих світових стандартів. Наші спеціалісти постійно підвищують свою кваліфікацію в Україні та закордоном та мають відповідні підтверджуючі дипломи та сертифікати.

[media=195831][media=195835]

Серед таких фахівців й ортопед-травматолог Сергій Муха. Висококваліфікований лікар із багаторічним досвідом роботи, який пройшов навчання та стажування у провідних клініках Європи (Австрія, Швейцарія, Німеччина, Чехія), є членом міжнародної асоціації травматології, а з 2015 року й її викладачем. Щороку проходить спеціалізовані навчання та підвищення кваліфікації. А європейський досвід та сучасні методики діагностики і лікування в травматології та ортопедії впроваджує у клініці «РівнеМед».

- Ми прагнемо досягнути найкращих результатів, використовуючи сучасні протоколи, новітнє обладнання, якісні імпланти виробництва Німеччини, Швейцарії, якими користується 80% провідних країн світу (США, Канада, Німеччина, Великобританія), - розповідає Сергій Муха.

– Вже сьогодні у клініці проводять складні довготривалі операції такі як ендопротезування, остеосинтез після перелому. А також малоінвазивні хірургічні втручання – передові технології операцій без широких розрізів та швів із мінімальною травматичністю м’яких тканин. Період відновлення після таких операцій минає досить швидко і в найкоротші строки людина може повернутися до нормального способу життя.

Але зупинятися на досягнутому ми не збираємося. Завдяки сучасному обладнанню та новітнім операційним методикам хочемо удосконалити проведення хірургічних втручань. Операції, які виконуються в інших лікарнях по три години, плануємо виконувати в межах до години.

[media=195834][media=195832]

Повний цикл лікування
У клініці «РівнеМед» працює сучасний центр ортопедії та спортивної травматології, який надає повний спектр ортопедичних послуг в сфері профілактики, діагностики, лікуванні та реабілітації травм і захворювань опорно-рухового апарату. 

Також тут надають такі послуги як:
- діагностика травм та захворювань опорно-рухового апарату;

- консервативне лікування травм та захворювань опорно-рухового апарату;

- передопераційна реабілітація;

- артроскопічні операції на суглобах будь-якої складності;

- оперативні втручання в травматології та ортопедії;

- післяопераційна реабілітація;

- відновлення після травм;

- лікування больових синдромів хребта та суглобів;

- профілактика захворювань опорно-рухового апарату;

- внутрішньосуглобові ін’єкційні методи лікування остеоартрозу та пошкоджень суглобового хряща.
Фахівці медцентру консультують, здійснюють обстеження та проводять операції за допомогою високоточного, якісного європейського обладнання.
Серед такого — сучасна пересувна рентгендіагностична стійка.
 
Вона в онлайн режимі передає зображення будь-якої ділянки тіла на монітор.
 
Обладнання використовують під час операцій. Це мінімізує час операції, сприяє кращому лікуванню та реабілітації, в рази підвищує якість хірургії.
 
Без такої стійки жодна європейська лікарня не отримує ліцензію на здійснення операційних втручань. 
«РівнеМед» – це одна із перших приватних клінік у Західному регіоні, яка надає весь спектр амбулаторних і стаціонарних послуг для пацієнтів — від обстеження до перебування в стаціонарі та реабілітації. Тут сучасно облаштовані палати інтенсивної терапії, лікарські кабінети, дві операційні, реанімація. Пацієнти перебувають під цілодобовим наглядом медперсоналу.
Як розповідає ортопед-травматолог Олександр Генсіцький, після операції пацієнтів доставляють в палати, які розташовані на другому поверсі, ліфтом. Хворі розміщуються на спеціальних зручних ортопедичних ліжках, які допомагають їх швидшій реабілітації. Кожна палата обладнана душем та туалетом.
Пацієнти стають друзями
Вже місяць клініка працює у тестовому режимі. За цей час тут провели 85 успішних операцій. Серед яких і найстаршій пацієнтці – 88-річній жінці.
 
 
А ось уже багато років вдячними пацієнтами, які вже стали друзями лікаря Романа Остапенка, є спортсменки Катерина Шепелюк, заслужений майстер спорту боротьби з дзюдо серед дефлімпійських видів спорту та Ірина Гусєва, заслужений майстер спорту боротьби з дзюдо серед паралімпійських видів спорту.

- Кілька років тому під час підготовки до чемпіонату світу я отримала серйозну травму руки (плечового поясу).
Лікар сказав, що потрібно оперуватися і запевнив мене, що зробить усе від нього залежне для позивного результату. Я чомусь тоді повірила його словам та довірилася Роману Анатолійовичу.
Операція пройшла успішно. Я виграла дефлімпійські ігри й донині в спорті. Завдяки лікарю, відчуваю свої плечі сильними. А його слова запам’ятала на все життя. І тепер знаю, що якщо, не дай Боже, буде якась травма, мені є до кого звернутися за допомогою, — розповідає свою історію Катерина Шепелюк.

А ось її сестра Ірина Гусєва додає, що для спортсменів важливо мати такого професіонала, адже таких людей, які допомагають спортсменам лікувати травми та «ставити їх на ноги», мало. 

- Інколи в підготовці до змагань доводиться переживати наднавантаження поза межами своїх можливостей. Але наші спортивні результати – це і велика заслуга Романа Остапенка, — каже Ірина Гусєва.
 
Адреса «РівнеМед»: м.Рівне, вул.М.Карнаухова, 23, тел. 066 034 02 33, 096 644 89 62.
Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень