«Кого не взяв коронавірус, потрібно добити страхом», – рівненський лікар про переполох через Covid-19

Каже, що усе перевернулося з ніг на голову

Сполох щодо небезпеки  коронавірусу може призвести до гірших наслідків, аніж сам вірус. Так вважає відомий у Рівному лікар-анестезіолог Павло Сільковський.

Інколи здається, що завдання стоїть так: кого не взяв коронавірус, потрібно добити страхом. Кого не бере страх – безробіттям і всіма наслідками.

 

Святе Письмо має такий текст: «...коли люди будуть мертвіти від страху й чекання того, що йде на ввесь світ...» (Лук.21:26) Замітьте: не власне від проблем, а лише від їх очікування, – написав лікар на своїй сторінці у Facebook.

Павло Сільковський порівнює, що раніше, коли у лікарні лежить тяжкохворий пацієнт і лікар заспокоює його й дарує надію, то момент одужання приходить швидше.

Нині ж, за його словами, усе перевернулося з ніг на голову.  Лікар переконаний, що з метою психологічного впливу кропили під’їзди, поливали вулиці, закривали парки, показували колони швидких та братські могили.  Втім, люди все одно хворіють і одужують:

- Доктор, я себе добре почуваю: температури немає, нюх є, сила є, ПЛР-тест негативний. Можна мені вже гуляти?

 

- Та ти що! Сиди дома! Он у Тернополі вже третій раз якийсь чоловік захворів! Ти теж можеш!

 

- Але ж це тільки один? Інші ніби не хворіють?

 

Це маловивчена хвороба. Не захворієш на одне, захворієш на інше. Через півроку може пропасти потенція, через рік недалеко до інфаркту. Он в однієї бабусі 82 роки через 3 місяці після ковіду серце зупинилося. Тому, сиди і не рипайся! – розповів лікар.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень