Чоловіків віком від 25 до 27 років хочуть призвати на військову службу: Подробиці

Це стосується тих, які не проходили строкову службу

У Верховній Раді зареєстрували новий законопроєкт, в якому пропонують мобілізувати ще одну категорію чоловіків. Це стосується чоловіків віком від 25 до 27 років, які не проходили строкову службу. Ініціатором законопроєкту є Денис Шмигаль.

Після вступу у дію відповідних змін, загальній мобілізації підлягатимуть військовозобов'язані чоловіки придатні та обмежено придатні за станом здоров’я від 25 до 60 років без досвіду військової служби.

У пояснювальній записці йшлося про те, що тривале перебування громадян на військовому обліку призовників під час дії воєнного стану вважається недоцільним, враховуючи те, що значна чисельність придатних до військової служби громадян, які не мають статусу військовозобов'язаних, не може бути залучена до військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період.

Громадяни користуються відстрочкою від строкової служби, коли вступають до вишів, де термін навчання складає 4−6 років.

 

Вони закінчують навчання у 24−26 років, тому у разі зменшення граничного призовного віку до 25 років призовні комісії матимуть 1−3 роки на те, щоб реалізувати виконання громадянами військового обов’язку та призову їх на строкову військову службу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень