Чоловік з гвинтівкою захопив притулок для тварин

Він хотів забрати звідти кішку

У Мельбурні (Австралія) 44-річний Тоні Вітман вдягнувся в камуфляж, взяв штурмову гвинтівку і захопив в заручники співробітницю притулку для тварин. Все заради того, щоб забрати кішку, яка кілька разів «не дала йому впасти у прірву».

У понеділок Тоні зателефонував до притулку дізнатися, коли можна забрати кішку. Йому відповіли, що на наступний день. Вітман не став чекати.Він прийшов до притулку, направив на співробітницю зброю, потім зв'язав її і вимагав сказати, де розміщені коти:

Якщо ви зробите, що я говорю, і послухаєте мене, я не буду в вас стріляти.

В результаті він не забрав тварину, наказав співробітниці притулку рахувати до ста перед дзвінком у поліцію і пішов. Вітман закопав свій одяг і зброю недалеко від будинку, а у вівторок повернувся до притулку - знову спробувати забрати кішку. В цей же день його заарештували поліцейські.

Вітману пред'явили низку звинувачень. Згодом стало відомо, що Тоні Вітман служив в армії, але був демобілізований через «нездатність нести ефективну службу». Адвокат австралійця заявляє, що його підзахисний страждає посттравматичним стресовим розладом. Вітману відмовили в заставі, засідання суду призначене на квітень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень