Усі хочуть допомогти бездомним у Рівному так, щоб вони були якомога далі

Аби не біля житлових будинків

Виселення притулку

Після того, як виконавча служба 7 липня виселила притулок для бездомних фонду «Відвага» з підвалу будинку на вул. Кавказькій, 15 у Рівному, рівняни стали вимагати надати їм інше приміщення. Але так, щоб не біля їхніх будинків.

Міський голова Рівного Володимир Хомко каже, що у місті були й інші варіанти переселення цього закладу, але кожного разу люди, які там живуть, протестують проти такого сусідства.

Володимир Хомко

Усі, хто співчуває, хоче переселити безхатьків, але тільки щоб не поруч з ними! Пам’ятаєте, що було на Ніла Хасевича, куди ми збиралися переселити цей заклад? У промзоні, на краю міста. Вийшли люди, перекрили вулицю, бунт – ні! Я не можу дати їм місце в полі,  бо безхатьки туди не підуть, вони по місту ходять. І поле - це не моя компетенція, - сказав Володимир Хомко в ефірі Радіо Трек.

Він також зауважив, що нині єдиний вихід для тих, хто відвідував притулок на Кавказькій – іти в комунальний притулок на вул. Жоліо-Кюрі, і таких людей на момент виселення було двоє. Виконавча служба радилася з міськрадою, коли краще виселяти притулок, щоб ці люди легко адаптувалися, і попередила орендарів приміщення завчасно.

7 липня притулок виселили з підвалу будинку на вул. Кавказькій без надання іншого приміщення.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень