Чого хочуть чоловіки: Бажання та потреби чоловіків у 30, 40 та 50 років

Варто знати не лише бажання жінок

Всі часто чують, що жінкам важко вгодити, бо у них багато бажань. А ще частіше кажуть, що жінки й самі не знають що хочуть.

Разом з тим варто знати, чого ж хочуть чоловіки. Їхні бажання та потреби можуть бути різними в залежності від вікової категорії.

Що хоче чоловік у 30 років

Найчастіше саме у цей час чоловіки задумуються про майбутнє, їм уже хочеться стабільності, вони навіть готові одружитися. У 30 років при виборі кар’єра чи сім’я, чоловік обере сім’ю. А, якщо дружина перестала цікавити чоловіка, він з легкістю «піде наліво».

Що хоче чоловік у 40 років

У 40 років для чоловіків сім’я і друзі стають ближчими і ріднішими. На відміну від тридцятирічного чоловіка, вже у 40 років психологія та поведінка чоловіка може різко змінитися — починається криза, яку вони долають по-різному. Виділяють чотири моделі кризи середнього віку чоловіків:

  • У чоловіка складається враження, що проти нього весь світ;
  • Чоловік удає, що задоволений життям, але насправді він відчуває себе загнаним в кут;
  • Чоловік взагалі розчарувався у житті – так і не знайшов гідної роботи чи жінки;
  • Реалізував себе як чоловік, досяг поставлених цілей, тому криза минула для нього непомітно.

Що хоче чоловік у 50 років

Найскладніший період з чоловіками починається з 50 років. Вони поводять себе, як маленькі діти. Завжди дратуються через найменші дрібниці, вимагають багато уваги до себе.

В різні періоди життя чоловіки хочуть абсолютно різних речей. Тут жінкам варто навчитися спокійно реагувати на зміну настрою чоловіка і знаходити способи переключити його агресію на позитив.

Джерело: viddana.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень