Чим замінити засіб для миття посуду: тарілки блищатимуть навіть у холодній воді

Перевірений метод

Уявити сучасну кухню без засобу для миття посуду неможливо. Господині використовують і порошки і гелі, кому що більше подобається.

Однак побутові засоби мають недоліки.

По-перше, до їх складу входять різні агресивні компоненти, які через недостатнє полоскання залишаються на посуді. Таким чином «хімія» потрапляє в організм людини і з часом накопичується. По-друге, магазинні засоби погано працюють у холодній воді.

Цим недолікам є натуральна, безпечна і ефективна альтернатива.

Гірчиця

Для миття посуду треба використовувати сухий продукт, а не пасту. Гірчичний порошок знищує будь-які забруднення з посуду і не шкідливий для здоров’я.

Як правильно використовувати гірчицю

Насипте гірчичний порошок на брудну тарілку, в яку попередньо налили воду будь-якої температури. Засобу не шкодуйте, особливо для стійких забруднень. Потім добре руками все розтираємо і споліскуємо проточною водою. Посуд блищатиме від чистоти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень