Чим замінити цукор у варенні, щоб нічого не злиплося (РЕЦЕПТ)

Здоровіші будете!

Найчастіше у солодкій консервації цукру використовується більше, ніж самих фруктів і ягід. Але є декілька робочих способів зменшити кількість цукру

Пептин або лимонна кислота

Використання пептину і лимонної кислоти при приготуванні варення дозволяє зменшити кількість використовуваного цукру рівно вдвічі.

На 1 кг фруктів, під час використання пептину, кількість цукру можна скоротити до кількості 300 г замість 1 кг.

Агар-агар

Під час використання 1 ч.л. агар-агару у варення на 1 кг фруктів потрібно додати 500 г цукру замість 1 кг.

Ягідне пюре

Деякі замінюють компот ягідним пюре, в яке додають трохи цукру або навіть без нього. Подібний продукт можна заморозити і за необхідності використовувати.

Пюре можна вживати і в чистому вигляді, і розбавляючи водою до стану компоту.

Подібне пюре також корисно тим, що воно не піддається температурному впливу.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення учасника бойових дій

У Рівному на зупинці 12 школа, знайшли посвідчення учасника бойових дій. Документ виданий, на ім'я Рогожніков Віктор Петрович. За деталями звертайтесь за номером: 099 92 60 612

У Рівному знайшли техпаспорт на прізвище Поліщук

У Рівному 1 листопада знайдено техпаспорт, в районі масив Київський. Документ виданий, на ім'я Поліщук Наталія Володимирівна. За деталями звертайтесь за номером: 096 118 5225

У Рівному знайшли посвідчення водія та документи

У Рівному на автовокзалі на вулиці Київській знайшли посвідчення водія і техпаспорти, на ім'я Валерія Володимировича Смикало. За деталями звертайтесь за номером: 067 64 57 603

Більше оголошень