Чи «заморозять» тарифи на тепло для мешканців Рівного: є 2 різних документи

Вони суперечать один одному

Щось незрозуміле коїться з тарифами на тепло. На сайті Рівнеради зареєстрували відразу два проєкти рішень, які суперечать один одному.

Перший вже встиг добряче налякати рівнян, бо попри мораторій на підвищення комунальних послуг, у ньому йдеться про суттєве здорожчання тепла і гарячої води.

 

Наприклад, для населення «Рівнетеплоенерго» нарахувало 2639,73 грн за гігакалорію теплової енергії (попередній тариф – 1913,16 грн), а вартість гарячої води там обрахували на рівні 186,17 грн за кубометр при попередньому показнику 154,47 грн.

А минулої п’ятниці, 23 вересня, з’явився новий проєкт рішення, який повертає населенню торішні розцінки, тобто 1913,16 грн за гігакалорію теплоенергії та 154,47 грн за куб гарячої води.

Однак решті категорій споживачів пощастило менше – їхні й без того високі тарифи знову зросли.

Нагадаємо, підприємці просили зменшити вартість опалення для бізнесу, бо вона і так у рази вища, ніж в сусідніх областях. Відповідна петиція ще тиждень тому зібрала необхідну кількість голосів, але міський голова досі на неї не відповів, хоча мав зробити це упродовж 3-х днів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень