Скільки градусів у квартирах зимою зможуть забезпечити тепловики Рівного

Та чи справді змінилися граничні температури

У квартирах рівнян взимку не повинно бути менш як 18 градусів тепла. Принаймні граничні межі температурного режиму в Україні не змінилися, запевняє директор «Рівнетеплоенерго» Олександр Ющук.

Ну фактично норм ніхто не переглядав, це 18 градусів тепла у звичайних квартирах, та +20 у наріжних, кутових. Ми цих норм і будемо дотримуватися, - запевняє Олександр Ющук.

У дитячих садочках водночас має бути +21.  Незмінними залишилися й умови старту опалювального сезону, це нагадаємо - три дні поспіль середньодобова температура має становити 8 градусів. Це привід для міського голови видати розпорядження про початок подачі тепла. 

До слова, станом на вересень населення боргує тепловикам близько 300 мільйонів гривень ще за попередній опалювальний період. За місяці міжсезоння населення спромоглося загасити ти тільки близько 40 мільйонів боргу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень