Рівному та іншим містам України загрожує дефіцит трусів?

Експерти розповіли, у що варто вкладати гроші

Експерти рекомендують запастися продуктами та… спідньою білизною. Бо через повномасштабну війну Україна опинилася на порозі економічної кризи.

Збитки, заподіяні інфраструктурі України через військову агресію з боку рф, оцінюються у понад $100 млрд. Очікується, що ВВП у 2022 році впаде на 30-50%.

Іноземні партнери, звісно, допоможуть нашій країні, але глобальна криза також погіршить ситуацію. Світова економіка зіткнулася з безпрецедентним зростанням цін – очікується значне збільшення рівня інфляції. Експерти кажуть про наближення світової рецесії.

У зв’язку з цим фахівці порадили економити гроші на повсякденних витратах і витрачати їх на товари довгострокового користування.

Директор Інституту розвитку економіки України Олександр Гончаров, наприклад, нагадав, що люди живуть в умовах галопуючої інфляції, яка характеризується швидким знеціненням гривні.

Рядовим українцям вигідніше не накопичувати, а витрачати гроші на все, починаючи від автомобілів і холодильників, закінчуючи трусами та продуктами харчування.

 

Все дуже просто: утворюється дефіцит товарів - і інфляція розганяється, - каже фахівець.

Представник компанії «Центр біржових технологій» Максим Орищак зауважив, що більш як половина українців зараз просто не мають офіційних заощаджень. Каже, люди мають розуміти ризики – роботи ставатиме менше, забезпеченість продуктами – під питанням, а рівень злочинності зростатиме.

Він порадив конвертувати частину заощаджень у товари першої необхідності і здобувати нові професії.

Повертаючись до питання «дефіциту трусів»…

Опитані нами експерти із Рівного в думках розділилися: одні – розділяють побоювання щодо того, що з поставками товарів дійсно можуть виникнути проблеми, і закупитися подібними товарами варто; інші переконані, що нічого страшного не буде, це просто чергові заяви «чергових експертів». 

Джерело: Сьогодні

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень