Майже повністю зник з полиць: в Україні спостерігається дефіцит на особливий гаджет 

В Україні дефіцит на супутникові телефони

Фото ілюстраивне, з мережі
Фото ілюстраивне, з мережі

В Україні спостерігається дефіцит на супутникові телефони. Профільні магазини виставляють оголошення, що в наявності нічого немає

- Тільки з 7 лютого буде відомо, що доступно на складах в Європі у постачальників і за якою ціною. З початку січня в Україні нічого немає — розповів консультант магазину Satphone. 

Зараз, за його словами, телефони продаються тільки під замовлення. Але і ця опція вже не доступна через обмеження у постачаннях.

На OLX є невелика кількість оголошень з продажу супутникових телефонів. Б/в апарати коштують в середньому 10-20 тис. грн. Про це пише Dev.ua

Супутниковий телефон — портативний чи стаціонарний телефон, що передає інформацію безпосередньо через супутникову мережу, створену телекомунікаційними супутниками. 

По суті, нічим кардинально від звичного для суспільства мобільного зв'язку супутниковий не відрізняється, він виконує ті ж функції. Однак, принциповою відмінністю є область дії. Там, де класичний мобільний (стільниковий) телефон може підвести і видати злощасне «No Service», повідомляючи абонента про відсутність поруч стільникового покриття, супутниковий зв'язок буде повноцінно функціонувати і не дозволить втратити контакт із зовнішнім світом, пояснює Wisemotors.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень