Замість захисної маски: чоловіка вигнали з літака, бо він одягнув на обличчя жіночі труси (ВІДЕО)

Бо вони відповідають карантинним вимогам

Пасажира літака, який направлявся з Форт-Лодердейла до Вашингтона, вигнали через те, що він замість маски одягнув на обличчя жіночі труси. Коли чоловіку зробили зауваження й сказали, що йому доведеться вийти літака, він заявив, що, згідно з правилами карантину, маски повинні повністю закривати рот і ніс.

А його білизна відповідає цим вимогам.

Як повідомляє The Mirror, чоловіка раніше вже «знімали» з рейсу за аналогічний вчинок.

Цікаво, що інші пасажири підтримали чоловіка і частина з них разом із ним вийшли з літака. За словами чоловіка, трюк у спідній білизні мав продемонструвати, чому він вважає носіння маски в літаку «абсурдним».

Немає нічого абсурднішого, ніж носити маску, поки я не піднімусь на крейсерську висоту, щоб я міг замовити «Тіто» і перекусити крендельками, і проілюструвати цей абсурд, одягнувши на обличчя жіночу білизну, звучить ідеально, – сказав чоловік.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень