Чи вмієте ви розпоряджатися грошима? Гаманець «знає» про вас більше

Тест по картинці

На зображені нижче є 4 гаманці. Оберіть той, який сподобався вам найбільше, та дізнаєтеся, чи вмієте ви розпоряджатися грошима.

Вас дратують навіть звичайні розмови про фінанси. Ви звикли завжди мати гроші у кишені, тому дуже засмучуєтесь, якщо коштів бракує навіть на смаколик. Ви не любите економити.

Ви дуже мудро та грамотно розпоряджаєтесь своїм гаманцем, слідкуєте за кожними покупками та щоразу намагаєтесь перевиконати робочий план, аби отримати підвищення. Однак у вас є один недолік – вам завжди мало того, що заробляєте, адже хочеться більше і більше.

У вашому житті бракує стабільності, тому ви не задоволенні своїм матеріальним станом. Ймовірно, варто змінити графік чи місце роботи. Присвятіть час написанню планів — це допоможе вам зрозуміти, чого ви хочете в кар'єрі.  

Вам бракує досвіду в правильному розпоряджанні грошима, тому треба трохи більше мотивації та впевненості в собі. У цьому можуть допомогти курси з економіки чи фінансової грамотності.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень