6 фраз, які ненароком видають справжній вік жінки

Якщо вік неможливо вгадати за зовнішністю...  

Заміж треба виходити, поки молода…

Це стереотипи минулих поколінь. Сучасні дівчата зовсім не поспішають створювати сім’ю у 20 років, бо в пріоритеті мають самореалізацію. 

Ой, та ще буде всякого… 

Так говорять про багаторазові труднощі, з якими людина зустрічається впродовж життя. Якщо жінка знає про них, то, ймовірно, має досвід, і можливо навіть великий. Коли так, швидше за все вона не юнка.

От раніше… 

Молодь краще адаптується до змін і нових умов, тому в принципі легше сприймає життя. З віком зміни даються складніше, а тому минуле видається кращим. 

Якби я у свій час….

Жінки можуть шкодувати про втрачені можливості, і розмови зводяться до подібних висловів. Вони говорять про це так, ніби життя не дасть їм іншого шансу, і самі себе записують до вже вікової категорії. 

Я тобі не дівчинка!

Ще й таким суворим тоном, та ще й небажання сприймати навіть конструктивну критику одразу видають справжній вік жінки. Такі фрази дають зрозуміти, що їй не потрібна інша думка. І вона сама прийматиме рішення з висоти своїх років. 

Не така я вже й стара… 

Так говорять жінки, які панічно бояться старості. Якщо ці слова вимовляють ще й з образою, то вона вже немолода і дає зрозуміти це іншим.

Джерело: GSMinfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень