Чого не вистачає вашим стосункам: Ромашка знає відповідь

Швидкий тест

Для того, аби дізнатися, чого не вистачає вашим стосункам, оберіть ромашку, яка найбільше сподобалася. Ваш вибір підкаже, що допоможе зробити ваш союз міцнішим і щасливішим

Вам бракує опори. Дайте своїй другій половинці зрозуміти, що у стосунках потрібно відповідати не лише за себе, а й за свого партнера.

Вам не вистачає романтики. Ймовірно, на початку ваших стосунків було багато романтичних моментів, але їх поглинув побут. Спробуйте організувати романтичний вечір чи зробити сюрприз своєму партнеру.

Вам бракує близькості. Ви потребуєте тактильності та ніжності. Вам важливо, аби хтось просто взяв вас за руку, поплескав по плечу, поцілував в лоба.

Ваші стосунки поринули у рутину і стали одноманітними. Вам шалено бракує пристрасті. Обміркуйте зі своїм партнером цікаве проведення часу або спільну відпустку.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень