Як чоловіки «вбивають» жіночу самооцінку: ТОП-5 тривожних сигналів

Пояснення психолога

Часто поруч з деякими чоловіками жінки замість того, аби розквітати, навпаки - втрачають привабливість та впевненість в собі. Це тягне за собою незадоволеність, руйнує цілісність жінки та як особистість в цілому.

Про це повідомила психолог Наталія Вовченко в Instagram.

Як чоловік занижує самооцінку жінки: важливі ознаки 

 

Немає підтримку від партнера

Жінка від чоловіка хоче отримати захист. Варто пам'ятати, що непідтримка жінки лишає її захисту, настає розчарування та падає самооцінка.

Чоловік відноситься, як до дитини

У таких відносинах жінка не несе відповідальності за своє життя, немає своєї думки та не бере відповідальності за свої вчинки та життя цілком.

Знецінювання

Таке трапляється, коли партнери перестають хвалити один одного. Психолог каже, що чоловіки часто не привчені дякувати, хвалити, бо так було в його сім'ї. Тоді жінка втрачає мотивацію та бажання щось робити для чоловіка.

Перекладання вини

Інколи партнер у всьому і завжди винуватить іншого. Експерт зазначила, що це певний тип аб'юзерів. Щоб не сталось, чоловік завжди звинувачує жінку.

Противник самореалізації партнера

Чоловік, який не дозволяє жінці саморозвиватися, забирає у неї віру в себе і свої сили. Часто він партнера це можна чути у вигляді таких слів: це тобі не потрібно, не трать даремно гроші, якщо у тебе багато вільно часу, то займись чимось.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень