Чи не зникнуть гроші з рахунків через знеструмлення банків? Українцям розповіли про безпеку грошей

І пояснили, як знеструмлення впливає на стан банківських рахунків

Знеструмлення зачепило усі сфери життя українців й банківська система теж не стала виключенням. Проте на безпеку банківських заощаджень це ніяк не впливає, запевняє голова правління IBOX BANK Ганна Артеменко. Банки мають проблеми через відключення електроенергії, проте вони роблять усе, аби форс-мажорні обставини не вплинули на клієнтів.

Робота НБУ, банків та фінансових установ має достатній рівень безпеки. Ми досить адаптивні, як і всі українці. Ми знаємо, що сьогодні платимо високу ціну за право жити, - каже Ганна Артеменко.

Фінансові установи намагаються мінімізувати ризики. Усю банківську інфраструктуру переведено в хмару, налагоджено роботу генераторів та використовується супутниковий інтернет. Цього достатньо, вважає експерт.

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень