Стало відомо, чому мешканці кількох вулиць у Рівному зараз набагато довше сидять без світла

Йдеться про проспект Миру, вулиці Героїв Поліції та Б. Хмельницького, район Грабника й інші

 

Ось, що повідомили сьогодні ввечері у «Рівнеобленерго»:

Працівники Рівненської міської дільниці протягом усієї суботи, навіть у темну пору доби, працюють у різних куточках міста, усуваючи пошкодження кабельних мереж для повернення сталого електропостачання мешканцям Грабника, частини вулиць Грушевського, Богдана Хмельницького, Хвильового, Героїв Поліції, проспекту Миру та Гетьмана Мазепи у Рівному.

Стабільність електропостачання у місті та області суттєво порушена після ракетних ударів по ПС-330 22 жовтня та 15 листопадаспоживачі заживлені за аварійними схемами електропостачання, що часто позбавляє можливості переключення їх на резервні лінії.

Саме тому пошкодження електромереж та ремонтні роботи, спричинені аваріями на лініях, значно відчутніші для абонентів, ніж у тих випадках, коли вони живляться за нормальною схемою.

На жаль, аварійні ситуації вносять корективи у дотримання графіків відключень. Споживачів закликають набратися терпіння і довіряти енергетикам.

Графік відключень електроенергії у Рівному та Рівненській області на завтра (неділю, 27 листопада) знайдете тут.

P.S. Ми дуже постаралися зробити його максимально зручним для вас!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень