Чи можуть українцям вручати повістки на блокпостах, вулиці чи заправках

Чи не суперечить це законодавству?

Оголошена в лютому мобілізація через повномасштабне вторгнення росії продовжиться щонайменше до серпня.

Прес-служба Сухопутних військ ЗСУ дала відповідь на питання, яке чи ненайбільше хвилює українців

Чи поширена практика вручення повісток на блокпостах або в людних місцях, наприклад, в метро, чергах на заправку та інших місцях? Чи не суперечить це законодавству?

Вручення повісток проводиться через відповідні органи місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ, організацій, незалежно від форми підпорядкування і власності.

Окрім того, повістки можуть вручатися посадовими особами територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки за місцем проживання, за місцем роботи, а також на вулиці, на блокпостах тощо !

В законі не заборонено вручення повістки в будь-якому місці після встановлення особи. В повістці визначається дата та час прибуття до територіального центру для проходження медичного огляду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень