Червоний Хрест та Кока-Кола передали обладнання Рівненській лікарні для боротьби з COVID-19

У межах всеукраїнського проєкту

Товариство Червоного Хреста України за підтримки фундації Coca-Cola передали Рівненській обласній клінічній лікарні обладнання, необхідне для лікування пацієнтів з COVID-19. 

Медзаклад отримав аналізатор електролітів Lab-Analyt – 910 Plus та два монітори пацієнта PG S50. 

Ця допомога дуже для нас важлива, тому що аналогічне обладнання, яке ми маємо – воно уже дещо застаріле. А монітори пацієнта завжди потрібні в умовах, коли важких пацієнтів стає усе більше, - говорить в.о. головного лікаря Рівненської обласної клінічної лікарні Віктор Ткач.

Директор зі зв'язків з громадськістю та державними установами компанії «Кока-Кола Беверіджиз Україна» Андрій Бублик розповідає:

Рівненська обласна клінічна лікарня вже не перша, яка отримала таке обладнання. Цей медзаклад з-поміж шести опорних лікарень, які ми забезпечуємо життєво важливим обладнанням. Наша компанія є частиною громади та завжди робить усе можливе задля вирішення гострих питань. З початку пандемії ми надаємо допомогу соціально незахищеним верствам населення та опорним лікарням.

Керівник Рівненської обласної організації Червоного хреста Марія Бєлікова пояснює, що товариство Червоного Хреста співпрацює з Кока-Кола уже давно. У межах цього проєкту фундація Кока-Кола є донором коштів:

Ми таким чином хотіли підтримати як і лікувальні установи, так і лікарів. Ці кошти були спрямовані для того, що б закупити якісну та більш затребувану апаратуру для реанімаційних відділень, які борються з COVID-19. Рівненську обласну лікарню обрали, оскільки сюди доправляють важких хворих з усієї області.

Марія Бєлікова.

Докладніше про ініціативу Товариства Червоного Хреста та фундації Кока-кола можете дізнатися за посиланням.

Більше про глобальне зобов’язання Coca-Cola та допомогу у запобіганні подальшого поширення вірусу – за посиланням.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень