Черговий конфуз Байдена: Президент заблукав у Білому домі й пішов за охоронцем у кущі (ВІДЕО)

«Він вже старенький» (с)

Цілком може бути, що Джо Байден іще успішно переживе усіх нас, але нині весь світ обговорює його черговий конфуз. Чи скандал?

У мережу потрапило відео, на якому президент США Джо Байден проходить повз доріжку до Білого дому, на яку вказує сек'юриті, та виходить на газон, повідомляє видання Daily Mail.

На відео видно, як агент Секретної служби веде президента і вказує дорогу, проте Джо Байден цього не бачить чи не розуміє:

Охоронець, вказавши напрямок Байдену, сам звільняє для нього дорогу та йде у кущі.

А Байден, замість того, щоб піти по вимощеній доріжці до дверей (куди вказав охоронець), сходить з доріжки і йде на автоматі у кущі. За охоронцем?

Відео з інцидентом  на моріжку перед Білим домом потрапило в соціальні мережі.

ЗМІ нагадують про інші конфузи за участю Джо Байдена:

  • Нещодавно Президент США під час онлайн-наради з губернаторами отримав від свого помічника записку з написом «Сер, у вас щось на підборідді». Байден випадково продемонстрував текст усім присутнім.

  • Раніше Байден обмовився під час свого виступу в штаті Пенсільванія, переплутавши колишнього главу держави Барака Обаму з іншим американським лідером Дональдом Трампом. Після непорозуміння президент вибачився, описавши подію як «обмовка за Фрейдом».

  • Ще під час президентських перегонів 2020 року чинний президент Дональд Трамп називав свого 77-річного суперника «сонним Джо» за звичку засинати під час телевізійних інтервʼю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень