АР: Зеленський недипломатично застеріг Байдена: «Це буде його особиста втрата» (ФОТО)

Associated Press подає цей матеріал разом із глузливим фото?

AP: Зеленский недипломатично предостерёг Байдена
Саме цим фото Associated Press (АР) проілюстровало свою публікацію

Провідна інформаційнае агенція Associated Press розмістила характерний матеріал про президента України під заголовком «Лідер України боїться, що США домовляться з Росією»

Показовим є титульне фото, що його використовує видання, а також те, що в тексті заяви самого Зеленського на пресконференції біля «Руслана» відкрито називають «недипломатичними».

AP: Зеленский недипломатично предостерёг Байдена
Щоправда, Assiciated Press (АР) подає і таке фото з прес-конференції

Ось ключовий уривок з тексту публікації

У четвер глава держави висловив побоювання, що США можуть укласти угоду з Росією за спиною його країни, і дорікнув Франції та Німеччині за відчутне пом'якшення їхньої позиції на переговорах з Москвою.

 

Президент Володимир Зеленський спеціально попередив Вашингтон, що його неможливість заблокувати будівництво російського газопроводу до Німеччини буде серйозною політичною помилкою.

 

«Це було б втратою для США, і я вважаю, що це буде особистою втратою президента Байдена», - сказав Зеленський на прес-конференції. «Це означало б серйозну геополітичну перемогу Російської Федерації та новий перерозподіл сфер впливу».

 

Недипломатичні коментарі Зеленського відображали його занепокоєння тим, що завершення трубопроводу «Північний потік-2» в обхід України позбавить її транзитних зборів за перекачку російського газу до Європи, підірве її стратегічне значення та послабить -- політично.

Так добудовується "Північний потік 2". Його вже не зупинити?

Нагадаємо, що за часів Трампа США достатньо рішуче та послідовно виступили проти будівництва російського трубопроводу, але адміністрація Байдена, як виглядає, вирішила у цій справі піти на поступки інтересам Німеччини та Росії – ціною інтересів – України.

Тепер цей підводний газогін добудують?

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень