Байден готував замах на Лукашенка і його дітей?

Лукашенко заявляє…

Самопроголошений президент Білорусі Александр Лукашенко заявив про затримання групи, яка готувала замах на нього і його дітей, та звинуватив у цьому спецслужби США і адміністрацію Джо Байдена. Про це повідомило білоруське державне інформагентство «БЕЛТА».

Лукашенко повідомив про затримання в Москві групи осіб та можливу участь іноземних держав.

В Гомельській області погріб підготували. Ми затримали групу, вони провели, показали, як все планували. Потім ми виявили роботу явно іноземних спецслужб. Найімовірніше, ЦРУ, ФБР, не знаю, хто там з американців працював… Ми виявили їхнє бажання з’явитися в Мінськ  і зайнятися організацією замаху на Президента і його дітей, - повідомив Лукашенко.

 

«З США прилетіли - агентура... Вони побоялися сюди їхати після того, як ми затримали кілька груп, які сюди зброю звезли, вже в тайники заховали», - додав також Лукашенко.

Він припустив, що усунути його дало доручення найвище керівництво США, а не спецслужби, і сказав, що «далі ніхто це терпіти не буде».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень