Через земельну реформу все більше рівнян потребуватиме адвокатів

Багато людей не мають документів на свої землі

Фото ілюстративне

Все більше жителів Рівненщини потребуватиме юридичної допомоги у разі запровадження ринку землі в Україні. Адже досі більшість громадян не оформили належно свою нерухомість, говорить директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Василь Овдіюк:

- В нас досить багато роботи щодо землі і зараз є. Дуже багато людей не узаконили свої права на землі, особливо у сільській місцевості.

 

У значної кількості громадян судові спори пов’язані, як правило, зі спадщиною. Ні будинок належним чином не оформлений, ні земля для сільськогосподарських потреб, ні паї.

Усі, хто потребуватиме юридичної консультації, чи навіть супроводу у судах, отримають кваліфіковану допомогу, запевняє Василь Овдіюк. Фахівці центру уже проходять відповідну підготовку.

Зауважимо, що за шість років безоплатну правову допомогу отримали понад 110 тисяч жителів області. Із регіональним центром співпрацює майже три сотні адвокатів, послуги яких за громадян оплачує держава. Нині на це пішло вже понад 22,5 мільйони.

У центрі нагадують, що право на безоплатну консультацію чи роз’яснення мають усі, звертаються навіть іноземці. А цього року право звернення за юридичною допомогою отримали неповнолітні.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень