Біля зоопарку Рівного хочуть продавати й ремонтувати автомобілі

Просять для цього в оренду на 49 років землю

Це 32 сотки на вулиці Київській навпроти зоопарку. Їх хочуть орендувати для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. З таким цільовим призначенням ділянку міськрада збирається виставити на аукціон на право оренди.  

Як пояснив на засіданні бюджетної комісії секретар міськради Сергій Паладійчук, тут планують розташувати

салон з продажу автомобілів та станцію їх техобслуговування.

Сергій Паладійчук

Проти здавання в оренду цієї ділянки був депутат Олександр Довжаниця, бо, пояснив,

у цьому місці нема ні водопроводу, ні каналізації. Тож потрібно орендаря зобов’язати здійснити підключення до таких благ цивілізації.

Олександр Довжаниця

Заступник начальника міського управління містобудування та архітектури Андрій Юрков  запропонував вихід:

Що стосується каналізації. Якщо буде протокольне доручення, ми можемо прописати це в наказ про погодження містобудівних умов та обмежень.

 

Що таке наказ? Якщо, наприклад, ця людина не зробила підключення, то при введенні в експлуатацію в неї можуть не прийняти в експлуатацію об’єкт.

Бюджетна комісія таку пропозицію підтримала. І погодилася підтримати проект рішення про затвердження проекту землеустрою щодо відведення ділянки в оренду з торгів. Тепер – слово за всією міськрадою.

До речі, ця ділянка - сільськогосподарського призначення. Тож переможець торгів вимушений буде, окрім орендної плати, сплатити понад 74 тисячі гривень втрат сільськогосподарського виробництва. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень