Через собак Бойка може затопити нечистотами університет у Рівному

З такою скаргою до міської влади звернувся ректор навчального закладу

Міжнародний економіко-гуманітарний університет користується каналізацією собачого розплідника, який належить підприємцю Юрію Бойку. Однак доступу до неї для здійснення очищення не має.

З такою скаргою звернувся ректор університету Анатолій Дем'янчук. Тож міський голова Рівного Олександр Третяк розпорядився створити робочу групу для розв'язання цієї проблеми.

Керівник робочої групи, заступник міського голови Олег Піщанський після виїзду на місце поінформував, що, попри рішення суду 5-річної давності про виселення собак з території розплідника, вони й досі – поруч з корпусами МЕГУ.

При цьому, скільки їх там - з'ясувати не вдалося, бо зайти на територію представники робочої групи не змогли.

Олег Піщанський розповів:

На цей момент нема підтоплень в МЕГУ. Тому що карантин і навчання не в повному обсязі проводиться. Тому не завантажена та каналізація і поки що незручностей немає.

 

Але ректор порушує цю тему, бо рано чи пізно ця проблема у них вистрелить. Тобто треба буде чистити ту каналізацію.  

За словами Олега Піщанського, можливо, влада допоможе навчальному закладу знайти вихід з ситуації. Як варіант, в університеті розглядають розроблення власної каналізаційної мережі.

На наступному засіданні робоча група також з'ясовуватиме, як все-таки собак виселити з території поруч з навчальним закладом. Адже виконавча служба скаржиться, що не має механізму виконання рішення суду про виселення псів. А в МЕГУ тим часом нарікають на шум і сморід від розплідника.

 Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень