Через побиття депутата облради поліція відкрила кримінальне провадження

Через побиття депутата облради Андрія Сайчука поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Всіх учасників події працівники Корецького відділення поліції встановили. Під час їх допиту слідчі з’ясували, що водій автомобіля «Volkswagen Т4», виїжджаючи з ринку, не надав переваги в русі автомобілю «ВАЗ 2102». Між водіями виник словесний конфлікт, який переріс у шарпанину. В цей час у скандал втрутився депутат, який  отримав тілесні ушкодження від водія легковика», – зазначають правоохоронці.

Правоохоронці нагадують, що 28 травня, до поліції надійшло повідомлення від 34-річного жителя м. Корець, депутата облради, що йому один із водіїв наніс тілесні ушкодження. Причиною тому став словесний конфлікт, який виник між водіями.

Зі слів депутата, він помітив, як на проїжджій частині вул. Коновальця у Корці між двома водіями зав’язалася бійка. Він вирішив втрутитися, натомість отримав удар в голову.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, учасників конфлікту не застала. Депутата поліцейські знайшли за місцем проживання. Він розповів про подію та викликав карету швидкої медичної допомоги. Лікарі у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

Наразі проводяться впізнання та слідчий експеримент.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень