У Корецькому районі в ДТП загинули двоє людей

Трагедія трапилася внаслідок зіткнення мікроавтобуса і гужової підводи

Сьогодні опівночі поблизу с. Головниця Корецького району внаслідок наїзду автомобіля «Mercedes Benz 313» на гужову підводу загинуло двоє людей та ще троє отримали травми.

26-річний водій мікроавтобусу, житель Закарпатської області, рухаючись автодорогою Київ-Чоп в напрямку столиці, наїхав на гужовий транспорт, що перетинав проїжджу частину дороги справа наліво по ходу руху автомобіля.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 31-річний водій підводи та його 34-річна співмешканка загинули.

Ще дві пасажирки підводи 36-ти і 25-ти років із забоями потрапили до травматологічного відділення Корецької центральної районної лікарні. Усі, хто їхав підводою, - мешканці с. Головниця.

Отримав травми і пасажир мікроавтобусу, 39-річний житель Іршавського району, що на Закарпатті. Він наразі перебуває у Корецькій лікарні. Як з’ясували правоохоронці, восьмеро людей їхали мікроавтобусом на заробітки.

За фактом ДТП відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за статтею 291 Кримінального кодексу України. Слідчі встановлюють обставини цієї пригоди.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень