Через абонентську плату за газ Рівненська обласна рада скликає позачергову сесію

Зараз для цього активно збираються підписи серед депутатів

Нагадаємо, що НКРЕКП затвердила розмір абонентської плати за підключення до системи газопостачання у розмірі від 90 до 138 гривень залежно від лічильника.

Такий крок обурив не лише звичайних людей, а й депутатів Рівненської обласної ради.

Тож вже сьогодні представники трьох фракцій – «Батьківщини», «Свободи» та «Укропу» - виступили з пропозицією зібрати позачергову сесію обласної ради. За таке рішення вже зібрали 13 підписів. На ній депутати планують ухвалити звернення про скасування плати керівництва держави.

Як відзначає голова фракції «Батьківщина» Микола Кучерук, на сесії, незважаючи на дискусії, рішення підтримають всі депутати:

Тому ми чітко хочемо поставити питання від імені Рівненської обласної ради, і я думаю, що це підтримають всі депутати, незалежно від партійної приналежності, що такі рішення приймати ніхто не має права.

Тож у разі того, якщо депутати все ж зберуть дві третини підписів, то засідання сесії може зібратися вже в цю середу або четвер.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень