Через ракетні обстріли в Україні обмежили роботу банкоматів

Головним чином через масове знеструмлення у містах

Напередодні об'єкти критичної інфраструктури в Україні зазнали чергових ракетних ударів. Проблеми зі світлом наразі є у всіх містах країни. Через перебої з живленням у НБУ повідомили про обмеження роботи банкоматів.

Після обстрілів 23 листопада працювали тільки 3,8 тисячі банкоматів, а також 1500 банківських відділень. Зауважимо, у серпні в Україні працювали 28,2 тисячі банкоматів та понад 6 тисяч відділень. При цьому банківська система залишається стабільною, попри відключення електроенергії. У клієнтів є можливість проводити безготівкові розрахунки.

Платіжні картки обслуговуються, безготівкові розрахунки працюють у штатному режимі. Забезпечується доступ громадян до їхніх коштів, зокрема через банкомати та каси банківських відділень, що працюють, - зазначили в НБУ.

Регулятор зазначає, що підтримує зв'язок з усіма фінустановами й у разі потреби готові їх забезпечити готівкою.

Українці можуть перевіряти дані про відділення та сервіси банків, які продовжують працювати, на їхніх офіційних сайтах, а також на сторінках у соціальних мережах, де регулярно оновлюються дані.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень