Через батька? Донька путіна розлучається з чоловіком

Чоловік іноземець ймовірно потрапив під санкції

Марія з батьком. ФОТО з мережі

Видання The Insider повідомляє, що донька президента рф Марія Воронцова розлучається. Чоловіком 36-річної росіянки є голландський бізнесмен Йорріт Фаассен. 

Видання припускає, що розпад сім'ї стався після того, як у Росії ввели санкції через війну в Україні, і тепер Воронцова нібито не зможе здійснити свої плани щодо відкриття розкішного медичного центру в країні-агресорі.

Інші журналісти підхопили тему, й запевняють що батько «підгадив» власній доньці, коли почав війну проти України, адже сам опинився під жорсткими санкціями. 

Путін непогано підгадив своїй старшій дочці Марії Фаассен (вона ж Воронцова). Донька має солідну частку в мегапроєкті будівництва суперсучасного медичного центру під Пітером. У планах було залучення пацієнтів з Європи та багатеньких шейхів із країн Перської затоки. А тепер, після нападу на Україну, які вже тут європейці та шейхи? – написав Сергій Канєв.

Марія Воронцова експерт із рідкісних генетичних захворювань у дітей. За останніми даними, вона заміжня за Йоррітом Фаассеном, який працював у Росії в компаніях «Газпромбанк-Інвест» і «Будтрансгаз». Пара має дітей.

У соцмережах зазначають, що Воронцова вже давно розлучена, втім підтвердження цьому немає. 

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень