Чекати лишилося недовго: коли у Рівному увімкнуть гарячу воду

Щоправда, не всім

Централізоване гаряче водопостачання у Рівному відновлять у серпні.

Нині гідравлічні випробовування пройшло 50% теплотрас, тобто понад 100 км труб наповнені водою і готові до експлуатації, - повідомив Радіо Трек керівник «Рівнетеплоенерго» Степан Коропецький.

Інша ж половина теплотрас ще потребують ремонтів, які нині активно тривають. Утім проводити ці роботи швидко не виходить – через велику заборгованість перед підприємством.

Лише населення заборгувало «Рівнетеплоенерго» 95 млн грн, крім того, заборгованість має і державний бюджет, і інші категорії.

Утім гарячу воду у серпні отримають не всі, говорить Степан Коропецький:

- Будемо вмикати поступово, тому що є роботи по деяких об’єктах, зокрема, котельня на Соборній, 225, яка переводиться у водогрійний режим. І ці роботи, я думаю, завершаться аж до початку опалювального сезону. Тобто, споживачі із Соборної, напевно, мусять вибачати. Це вплине, звичайно, на якість послуги – вона буде значно вищою. Але ці ремонтні роботи займають дуже великий об’єм і будуть виконані, напевно, до жовтня.

Степан Коропецький додав, що 92% грошей, які надходять на рахунок підприємства, автоматично перераховуються на НАК «Нафтогаз» та за транспортування газу. Тож на ремонти підприємству лишається дуже мало.

Зі слів Степана Коропецького? у Рівному замінено лише 20% теплових мереж.

З міського бюджету на ремонт труб виділили близько 10 млн, ще 3 мільйони «Рівнетеплоенерго» витратило з власних надходжень.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень