Чай з унікальними властивостями, що здолає запальні процеси

А ще вони смачні, запашні й дуже гарні

Людина має чимало хронічних захворювань, під яких в організмі з'являються запальні процеси. Йдеться про серцево-судинні захворювання, хворобу Альцгеймера, діабет, артрит та чимало інших. Але науковці підібрали такі сорти чаю, які допомагають здолати запальний процес, уточнює Real Simple

Ромашковий чай

Однозначний вибір для тих, хто має проблемі зі сном, сприятливий при розладах шлунку. А в окремих випадках його можна споживати навіть при онкозахворюваннях.

Імбирний чай

Такий чай здатен здолати навіть хронічне запалення. А все завдяки вмісту гінгеролу, який пригнічує запальні процеси. Імбирний чай корисний при болю в колінах, зняти біль після тренувань, і навіть полегшує менструальний біль. Обережно – імбирний чай може спровокувати алергію.

Чай тулсі

Чай має однакові властивості як при раптових запаленнях, так і при хронічних. Використовують його в аюрведичних практиках, при лікуванні респіраторних захворювань. Він не містить кофеїну, його добре змішувати з чорним або зеленим чаєм, щоб покращити смак.

Зелений чай

Про користь зеленого чаю існує чимало наукових статей та видань. Замінити каву й чорний чай радять в раціоні людей, що мають діагностовані серцево-судинні захворювання. Зелений чай добре блокує запальні процеси в організмі.

Чай з корицею

Найкраще смакує не просто окремий час з кориці, а її додавання до вашого улюбленого чаю. Хоча восени добре кілька паличок кориці залити окропом і додати кілька листочків м’яти. Кориця може виводити токсини з організму, має навіть антибактеріальну та протизапальну дію.

Чай з шипшини

Користь чаю з шипшини особливо відзначають ті, хто страждає на артрит. Має корисний вплив й на хвороби печінки, адже працює як справжній антиоксидант.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень