Частині мешканців області до Рівного на гемодіаліз більше їздити не потрібно

Відтепер і на базі Радивилівської лікарні надають гемодіалізну допомогу пацієнтам

Тут створили відділення амбулаторного гемодіалізу. Близько 2,5 млн грн витратили на забезпечення його функціонування, на реконструкцію приміщення та на придбання необхідного медичного устаткування.


Для забезпечення функціонування  відділення оснащене новою системою водопідготовки, що дає можливість подавати до апаратів воду високої якості.

Також у центрі встановили 4 нові сучасні діалізні апарати японського виробництва Surdial X, які дозволяють на якісному рівні проводити гемодіаліз, гемодіафільтрацію, гемофільтрацію.

Заступник голови ОДА Світлана Богатирчук-Кривко зазначила:



«Відкриття такого центру у Радивилові – це ще один крок для надання якісної допомоги діалізним пацієнтам. Адже ці люди, маючи інвалідність І групи, змушені були щомісяця долати велику відстань до обласного центру, щоб отримати необхідну допомогу».
 

Окрім гемодіалізу, у новоствореному відділенні надаватиметься допомога хворим з важкими отруєннями та гострою нирковою недостатністю.

До речі, нині в області гемодіалізної терапії потребує 154 пацієнти.

За інформацією Рівненської ОДА 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень