«Це зачаровує!», - шеф-кухар Клопотенко про меню шкільних їдалень, батьки – про омлет-підошву

В мережі обговорюють нову книгу рецептів амбасадора українського борщу

Їсти тепер можна різноманітно і цікаво всім дітям, а з особливими харчовими потребами - в першу чергу! – зазначає кухар на своїй сторінці у Instagram.

2019 року Євген Клопотенко видав збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах, у якому детально розписав рецепти та способи приготування закусок, салатів, перших та других страв, гарнірів тощо.

У нашому новому збірнику з рецептами для шкільних їдалень є спеціальні позначки до кожної страви – з категорією, алергенами та іншими складовими. Всі деталі приготування чітко прописані: як для турботливих батьків, так і для їдалень в школах, - йдеться у свіжому дописі кулінара.

Ох, і їдальні, точно. Ми їх активно змінюємо: ставимо нове обладнання, вчимо персонал, створюємо «Опорні кухні». Це така штука, коли одна шкільна кухня може годувати декілька навчальних закладів. Це зручно. Це масштабно. І це зачаровує, - написав Клопотенко.

Батьки дякують Клопотенкові за його ініціативи і розповідають про проблеми у шкільних їдальнях, де харчуються їхні діти:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень