Це «вбиває» вас сильніше ніж паління. Йдеться про тих, хто винаймає житло

Неочікуване відкриття австралійських вчених

Дослідження австралійських вчених показало, що оренда житла впливає на біологічне старіння більше, ніж куріння чи безробіття. Згубний вплив чинять найчастіше стреси.

Наприклад, цими факторами стають елементарна нестача грошей для оплати оренди, труднощі регулярних переїздів і те, що людина не має почуття власного дому. На думку вчених, все це старить на 50% швидше, ніж куріння.

Крім того, найчастіше квартиронаймачі страждають від умов житла, на які не можуть вплинути самостійно - погане опалення, низька безпека. Вони також часто переживають через ймовірність раптового виселення або підвищення орендної плати йдеться у матеріалах Journal of Epidemiology & Community Health.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень