«Це примітивний спосіб сподобатися педагогу»: очільник освіти Рівненщини про квіти на День вчителя

Ініціаторів зборів коштів на подарунки вчителям начальник Рівненського облуправління освіти м'яко назвав підлабузниками

Фото з сайту interes-fakti.com

Ми писали про те, що жителя Дубна Володимира Котяша обурив збір коштів з батьків на подарунки вчителям на День вчителя у дубенському ліцеї №5.

Директор Рівненського обласного департаменту освіти і науки Петро Коржевський такі збори коштів не схвалює:

Переважно всі ці ініціативи йдуть від батьків, і точно не від вчителів, і не від керівника закладу освіти, і не від управлінців. Можете мені повірити, бо я був і вчителем, і директором. І розумію, що головними ініціаторами є батьки. Вони ж потім і стають головними звинувачувачами вчителів.

 

Я взагалі вважаю, що школа – це місце для здобуття освіти. Крапка. Все інше не має стосуватися школи.

 

Я взагалі вважаю, що заклад освіти має стати юридичною особою з власною бухгалтерією, яка має діяти згідно з чинним законодавством. І всі кошти, які стосуються закладу освіти, повинні проходити через банківський рахунок, в нашому випадку – через казначейський.

На думку Петра Коржевського, треба вже покласти край оцим взаємовідносинам якимось: хтось комусь щось сказав, хтось щось зініціював. Бо, за його словами, так ми не доберемо шва, якщо одні будуть ініціювати, а інші – звинувачувати, що вони цю ініціативу не підтримують.

Я вважаю, що кожна людина має власне право на щось, і вона не зобов’язана піддаватися на провокації тих, хто хоче подобатися вчителю.

 

А я таких батьків, які ініціюють подарунки, називаю такими, які хочуть у такий примітивний спосіб, у вигляді тієї квітки, сподобатися вчителю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень